Opdrachtgever   |      Kandidaat

Horecabeurs

Afgelopen dinsdag 11 januari was het weer zo ver: het jaarlijkse horecafeest te Assen! Onze eerste indruk was dat het om een enorme ruimte met zeer veel stands ging. Overal was wel wat te bekijken en te doen, er zijn dan ook veel hapjes en drankjes genuttigd.

We hebben ook een aantal dingen gezien die ons toch wel opvielen waaronder de ALCO slush. Zoals de naam al zegt zijn dit slush puppies, maar dan met verschillende soorten sterke alcohol. We hebben ze geproefd en ze zijn erg in de smaak gevallen. Wil jij deze slush puppies ook proeven? Dan kun je bij Sunny Beach of Copas terecht om te genieten van deze ALCO slush.

Verder zijn de kookwedstrijden natuurlijk ook één van de hoogtepunten. Het mooie aan deze wedstrijden is dat je kan zien hoe de koks de maaltijden klaarmaken, want normaalgesproken krijg jij alleen een mooi bord eten voorgeschoteld en kun je niet zien wat er achter de schermen gebeurt. Het was dan ook zeker een mooi evenement om bij te wonen.

Richting het einde waren we bij een overgroot deel van de stands lang geweest. We hebben veel mensen gesproken, veel verschillende delicatessen geproefd en vooral een gezellige tijd gehad. We kijken ernaar uit om volgend jaar weer langs te komen, misschien dan even twee dagen, want aan één dag heb je eigenlijk niet genoeg.

DISBALANS IN HET BESTEMMINGSPLAN Previous Post
Heb jij het in je? Next Post