Opdrachtgever   |      Kandidaat

GASTHEER/GASTVROUW/OBER/SERVEERSTER

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet! Pannenkoekenburcht Nienoord is op zoek naar misschien wel jou.


Wij zijn opzoek naar een representatieve, energieke bedieningsmedewerker(ster) die onze gasten een welkom gevoel kan geven.
Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’ en horeca tijger. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Heb jij ervaring in de bediening in een restaurant als bedieningsmedewerker(ster)? Wanneer jij jouw klantvriendelijkheid en gastvrijheid wilt tonen binnen ons pannenkoekenrestaurant dan is dit jouw baan!

Wij zijn op zoek naar een gastvrouw/heer vanaf 1 februari 2019. Werktijden en dagen zijn flexibel op basis van een rooster, maar gemiddeld is dit 32 uur of meer.

Werkzaamheden:

De werkzaamheden bestaan bedienen van gasten, kleine leidinggevende werkzaamheden, aannemen en bespreken met gasten voor partijen of andere activiteiten.

Heb jij / Ben jij:

– Flexibele houding, representatief, gastvrij en een enthousiaste uitstraling.
– Minimaal 2 jaar ervaring in de horeca/bediening

Wat bieden we jou:

•    Jaar contract voor gemiddeld 32 – 38 uren per week,
•    Aanvang werkzaamheden februari,
•    Salaris conform CAO verblijfsrecreatie

GEÏNTERESSEERD?

Interesse? Solliciteer dan direct via onderstaande contactformulier. Meer informatie? We spreken je graag, bel dan met 050-2112949.

MEDEWERKER BEDIENING BASTILLE - Groningen Previous Post