Skip to content
Kandidaten

Opdrachtgevers

Heerlijk weer vooruitzicht: Terrassen mogen nu echt los!

Goed terrasweer op komst!

Veel terrassen zaten in een mum van tijd vol in de eerste week van de corona-versoepelingen. Meest gehoorde zin deze week in het centrum van Groningen: We mogen weer!

“Woensdag mochten we voor het eerst dit jaar weer open met het terras en toen hadden we meteen een topdag”, zeggen de horecaondernemers in Groningen unaniem. ”Het was supermooi weer. Donderdag klapte het helaas in elkaar met het weer, met de regen en de wind. Dat was best een aderlating, maar je hebt het weer niet in de hand. Toch zag je om je heen dat de terrassen rijkelijk gevuld waren, mensen willen er gewoon echt uit!”

Het koude weer dat we dit voorjaar in Nederland al zo lang hebben, houdt deze week nog aan… Je kon wel stellen dat dit een een kleine teleurstelling was voor de horeca, dit omdat alleen de terrassen geopend mochten worden. Ondanks dat zat menig horecazaakje in Groningen en omgeving vol, maar het smaakt naar meer, veel meer!

De vooruitzichten zijn dan ook zeer positief: in het weekend volgt namelijk een weersomslag. Zondag wordt het op veel plaatsen al 20 tot 25 graden en misschien zelfs warmer. Bij de start van de nieuwe week kan de temperatuur zelfs nog hoger uitkomen!

AL MET AL: WAT EEN HEERLIJK WEER VOORUITZICHT!

De horeca blijft vooralsnog een van de aantrekkelijkste branches voor jongeren en studenten om op flexibele basis bij te verdienen. Dus grijp je kans, want we hebben je hard nodig!

Artikel over: Weer vooruitzicht
Auteur: Mauro Cardinaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.

Algemeen

Vacature overzicht

Cao Horeca

Cao ABU

Privacy Statement

Cookie Statement

FAQ

Algemene voorwaarden

MCP Horeca

Pas je privacy gegevens aan

Privacy policy
Start een gesprek
Hi! Klik op een van ons om te praten via Whatsapp
Ons team reageert normaal binnen enkele minuten.
Accepteer aub onze privacy beleid om een gesprek te starten.