Skip to content
Kandidaten

Opdrachtgevers

MCPHoreca – Het horeca uitzendbureau in Groningen

MCPHORECA – HORECA UITZENDBUREAU 


Wie zijn wij?

MCPhoreca is een horeca uitzendbureau in Groningen gespecialiseerd in het werven, selecteren en inzetten van horecapersoneel. Zo hebben we de afgelopen vijf jaar een groot netwerk en een ruim klantenbestand opgebouwd voor alle werkzaamheden in de horeca. Met een toegewijd interne wervingsteam die zich bezighoudt met alle soorten gastvrijheid, variërend van sous-chefs tot drankrunners en van keukens met Michelin-sterren tot nachtclubs. Ons horeca uitzendbureau in Groningen heeft zowel het vermogen als de expertise om tijdelijke en permanente banen aan te bieden binnen elk type horecagelegenheid.

In deze lastige tijden waarin het moeilijk is om aan (goed) personeel te komen, slagen wij er nog steeds in om deze te vinden. Ook de pool van enthousiaste starters wordt telkens groter.

De kracht van MCPHoreca is: luisteren naar jouw wensen en hier zorgvuldig op inspelen. Zoek je een assistent-bedrijfsleider voor je snel groeiende toko of een afwasser voor je intieme restaurant, wij regelen het! 

Sous-chefs

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat we de juiste kandidaten naar de goede locatie sturen om hun werkzaamheden te verrichten. Daarom zullen we altijd samen met jou een functieprofiel opstellen zodat we gericht kunnen zoeken naar de juiste kandidaten.

1) Werven
Wanneer wij de juiste kandidaat voor u hebben gevonden zal deze op gesprek komen;

2) Sollicitatie gesprek
Als het gesprek positief is dan is de volgende stap een proefdag;

3) Proefdag
Zo kan je op een gemakkelijke manier aan je potentiële werknemer wennen, en samen bekijken of jullie geschikt zijn voor elkaar;

4) Opdrachtbevestiging
Als deze voor beide kanten bevalt dan kunnen we de stap maken om de kandidaat in uw organisatie te plaatsen. Je hoeft als organisatie verder niets te doen, wij regelen alles van begin tot verloning! 

Wat bieden we jou? 

  • Tijd en kosten besparen met het werven en selecteren van kandidaten;
  • Zekerheid en flexibiliteit (wanneer het niet meer uitkomt, of inzet van extra personeel niet meer nodig blijkt te zijn, dan kunt u ook de keus maken de functie te laten vervallen en het contract te ontbinden) 
  • Personeel dat voldoet aan uw eisen ;
  • Kosteloze overname van personeel na 1040 gewerkte uren;
  • Werving & selectie procedure ook mogelijk (vaste prijs).

Tarieven

MCPHoreca spant zich in om de tarieven zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk moeten wij er ook aan verdienen, daar zijn we open en transparant over. We komen graag langs om een berekening te maken van de kosten voor het inhuren van Horeca personeel.

Wil je graag weten hoe jij via MCPHoreca zo effectief mogelijk aan horecapersoneel kan komen?

MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.

Algemeen

Vacature overzicht

Cao Horeca

Cao ABU

Privacy Statement

Cookie Statement

FAQ

Algemene voorwaarden

Start een gesprek
Hi! Klik op een van ons om te praten via Whatsapp
Ons team reageert normaal binnen enkele minuten.
Accepteer aub onze privacy beleid om een gesprek te starten.