Opdrachtgever   |      Kandidaat

Recruitment Consultant bij MCPHoreca in Groningen gezocht

🎯 Recruitment Consultant 🎯 bij MCPHoreca in Groningen gezocht

Je hebt een commerciële drive en kan horecaondernemingen met gemak binnenhalen als klant. Als geen ander herken jij die talentvolle kok, barman of bedrijfsleider om de vacatures in te vullen. Je bent pro-actief, laat je niet makkelijk uit het veld slaan en bent oplossingsgericht. Eerlijk is eerlijk: verandering van spijs doet eten. Daarom zal jij zowel op kantoor in Groningen werken, als bij (potentiële) klanten langsgaan die door heel Noord-Nederland (Groningen, Drenthe en Friesland) zitten. Een veelzijdige werkweek dus.

👉 Wat ga je doen?

– Als recruitment consultant ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe kandidaten, maar ook voor het onderhouden van bestaande relaties.

– Op kantoor hou jij je bezig met het opstellen van opstellen en aanpassen van contracten tussen werkgevers en personeel, urenregistratie, vacatures online zetten en verloningen. Je hebt dan ook geen probleem met de weg vinden in diverse cloud-systemen.

– Je werkt nauw samen met ons marketingteam om de vacatures op een pakkende manier onder de aandacht te brengen via verschillende kanalen

– Je wordt aangemoedigd om met ons mee te denken op strategisch niveau. We zijn namelijk niet alleen een uitzendbureau, maar bieden bijvoorbeeld ook workshops en horeca-trainingen aan. We zijn altijd op zoek naar een verfrissende ideeën om zowel klant als werknemer van dienst te zijn.

☑️Vereisten

-Minimaal afgeronde mbo-niveau 4 opleiding
-In het bezit van rijbewijs B
-Pré: afgeronde Basisopleiding Uitzendprofessional
-Pré: relevante werkervaring in het bemiddelen van horecapersoneel

☑️ Wat bieden wij?

-Een marktconform salaris
-Telefoon van de zaak
-Een nieuwe laptop
-De mogelijkheid tot thuiswerken
-Gevarieerde werkzaamheden

🤝 Wie zijn wij?

MCPHoreca is een specialist op het gebied van werving & selectie, opleiden, uitzenden en detachering in de horecabranche. Op ons kantoor in Groningen werken mensen met verschillende culturele achtergronden. Wij zijn ervan overtuigd dat een divers personeelsbestand een gunstig effect heeft op het imago van een organisatie.

Klinkt dit goed? 😄 Dan maken wij graag kennis met je. Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@mcphoreca.n

Storingsmonteur Bowlingbaan gezocht! Previous Post
Tijdelijke Maatregel.... Next Post