Opdrachtgever   |      Kandidaat

Werving & Selectie

Personeel is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het werven en selecteren van nieuw personeel kost tijd en geld. MCP zoekt én vindt de juiste medewerkers toegespitst op jouw wensen en bedrijf.

Aan de hand van een persoonlijke kennismaking brengen we de wensen en verwachtingen in kaart en maken wij een offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Door onze jarenlange ervaring binnen de horeca en in de uitzendbranche heeft MCPhoreca een groot netwerk in Groningen en omgeving. Wij nemen graag de werving en selectie van jouw bedrijf uit handen. Dit scheelt je als ondernemer heel veel kostbare tijd. Indien je dit wenst plaatsen wij jouw vacature op websites, in dagbladen en diverse media. MCP maakt een voorselectie van geschikte kandidaten, op basis van opleiding, ervaring en eigenschappen.

De eerste kennismakingsgesprekken voeren onze intercedenten en samen en lopen we de geselecteerde kandidaten na. Voordat wij een kandidaat aan je voorstellen doen wij gewenst een competentietest, referentiecheck en voeren wij een persoonlijk gesprek. Wij sturen na de selectie één of meerdere CV’s aan jou door waaruit je een keuze kunt maken. Zodra je een keuze hebt gemaakt kunnen wij een afspraak voor je inplannen met de kandidaten van jouw keuze. En dit alles onder het motto: no cure no pay.

Het vinden van geschikte horeca kandidaten:
Regelmatig voeren wij ludieke wervingsacties in steden om ons personeelsbestand zo uitgebreid en actueel mogelijk te houden. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met studentenverenigingen en zijn wij goed vertegenwoordigd bij netwerkclubs. Een groot deel van ons bestand wordt geworven via online kanalen, zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Zo komen wij continue met nieuwe geschikte kandidaten in aanraking.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we eens een kop koffie drinken! Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak.

mcphoreca
Layer 3 MCPhoreca