Opdrachtgever   |      Kandidaat

Workshops

Wij willen de beste medewerkers bij jou aan het werk krijgen. Daarom investeren wij graag in ons personeel. Bij MCPhoreca verzorgen wij diverse workshops en horeca trainingen zodat je als opdrachtgever de garantie hebt dat wij de beste kandidaten hebben voor je vacature.


Workshops en horecatrainingen op maat | voor de werkgever:

Bij personeelsdiensten denk je niet snel aan workshops. Maar niets is minder waar! Wij verzorgen trainingen voor je keuken- en bedieningspersoneel. Training en op maat gemaakte workshops door MCPhoreca zorgt ervoor dat werknemers groeien en op de hoogte zijn van de laatste veranderingen in jouw vakgebied. Denk de ‘basis-horecatraining (hoe loop je met een plateau, indekken van couvert, bestellingen opnemen), HACCP-cursus, les in etiquette, barista workshops, terras & wijntrainingen. MCPhoreca beschikt over een theorielokaal en een grote praktijkruimte, het is ook mogelijk om op maat gemaakte trainingen te verzorgen binnen je bedrijf.

Voor onze barista cursus werken we nauw samen met Baristaschool Groningen. Eigenaresse Suzanne Diepstra (Beste Barista van Noord Nederland 2016/2017) biedt sinds september 2017 SCA gecertificeerde koffie-opleidingen en horecatrainingen aan professionals en koffiefanaten. De workshop is bedoelt voor werknemers die veel met een espressomachine werken, maar kennis en ervaring missen.

Workshops en horecatrainingen op maat | voor de werknemer:

Bij MCPhoreca zijn we altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen met de juiste motivatie. Wij investeren ook graag in jou door middel van workshops en cursussen. Een slechte recensie is zo geschreven, gasten verwachten dan ook goede kwaliteit in de horeca en goed opgeleid personeel. Daarom krijgt elke MCP-er van ons ook de basis-horecatraining, zodat je horecakennis op peil is!

Wil je meer weten over de workshop mogelijkheden of wil je werken voor MCPhoreca? Bekijk dan de actuele vacatures en laat van je horen!

mcphoreca
Layer 1 MCPhoreca