Voor werknemers

Je meld je af bij je opdrachtgever en bij MCPHoreca. Zie ook ziekteverzuimbeleid

Op www.mcphoreca.nl kun je inloggen met de inloggegevens die je van ons hebt gekregen. Je kunt in deze portal je uren invullen.

Elke maandag, voor 12:00 uur dien jij je uren via de portal in. Één keer in de vier weken wordt je loon uitbetaald. Zie betaalschema.

Neem contact op met onze Back office Mattijs van ‘t Noordende. Matthijs@brainconsultant

Wat vervelend dat er iets niet goed gaat tussen jullie. Wij vinden het belangrijk dat je opdrachtgever tevreden is met jouw inzet, maar jij moet je natuurlijk ook op je plek voelen. Neem contact op met jouw accountmanager en bespreek met hem/haar de ontstane situatie. Samen met jou en eventueel je opdrachtgever gaan we op zoek naar een oplossing.

Nee, dit is niet mogelijk. Dit gebeurt elk jaar in de maand Mei. Het is wel mogelijk om je vakantiegeld en overige reserveringen gelijktijdig met je salaris uit te laten betalen. Dit leggen we contractueel was. Het is niet mogelijk om dit tussentijds te wijzigen.

Voor opdrachtgevers

U kunt onze werknemer kosteloos overnemen na een periode van 1 jaar. Eerder overnemen is alleen mogelijk in overleg.

De hoogte van de omrekeningsfactor wordt bepaald door: verwachte declarabele uren op jaarbasis en betalingstermijn.

Het uurtarief wordt van te voren met u besproken en is afhankelijk van het aantal verwachte uren op jaarbasis en betalingstermijn. Daarnaast kan schaarste op de markt invloed hebben op het tarief. Voordat onze werknemer bij u begint sturen wij u een opdrachtbevestiging met de overeengekomen uurtarief.

Dat kan zeker, u kunt contact opnemen met onze Accountmanager Marc Ligeon door te bellen of whatsappen naar 0636007894.

Wat een vervelende situatie. We snappen dat veel bedrijven lijden onder de gevolgen van corona, waaronder nu ook jouw bedrijf. Wij denken graag met je mee. Neem contact op met Marc Ligeon via whatsapp of bel naar 0636007894 en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.