Opdrachtgever   |      Kandidaat

Payrolling

MCPhoreca biedt een breed scala aan oplossingen die bedrijven toestaan om werknemers te verlonen, deadlines te halen en de productiviteit te verhogen door het uit handen nemen van tijdrovende taken.

Horeca payrolling wordt steeds populairder. Begin jaren 90 werd payrolling geïntroduceerd in Nederland en was de horecabranche de eerste sector die er gebruik van ging maken. In de horeca wordt er veel gewerkt met seizoenskrachten, parttime medewerkers, oproepkrachten en studenten. Je wilt je het liefst focussen op waar je goed in bent: het runnen van jouw horecaonderneming en dagelijks tevreden gasten. Een wisselend personeelsbestand brengt veel administratieve rompslomp met zich mee wat duur is en zonde van de tijd. Door medewerkers onder te brengen bij MCPhoreca kunnen er kosten worden bespaard en blijft de personeelskostenpost overzichtelijk.

Personeel wat op de payroll bij MCPhoreca staat is in dienst bij ons maar bij jou aan het werk. Alle administratieve taken zoals betalingen van de salarissen, sociale lasten, pensioenpremies en de loonbelasting komt bij ons te liggen maar je houdt zelf de regie en leiding over het personeel. Uiteraard alles volgens de NEN4400 norm. Er verandert in de praktijk niets aan de band die je met de medewerkers hebt. Ook zijn wij volledig op de hoogte van alle wet- en regelgevend en kunnen je werknemers makkelijk inloggen op onze backoffice om de werkbriefjes en contracten in te zien.

Wil je vrijblijvend advies of een offerte op maat? Tijd voor koffie! Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

mcphoreca
Layer 5 MCPhoreca