Over de functie
Zelfstandig werkend kok bij Flinders:
De opdrachtgever
Je komt te werken bij het leukste restaurant aan het Schuitendiep. Dit begrip uit de stad zit er al tientallen jaren en zoekt verstrekking voor het vaste team. Zie jij het zitten om in hartje Groningen te werken? Lees dan snel verder.
De functie
Samen met het keukenteam zorg jij dat alle bestellingen naar tevredenheid van de gasten bereid worden. Je werktijden (24-38 uur) en dagen zijn in overleg in te plannen. In de keuken worden de verschillende gerechten zo veel mogelijk vers bereid.
Jouw profiel
Zelfstandig werkend kok bij Flinders profiel:
- Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 2 jaar keukenervaring.
- Trends op foodgebied volg jij actief, omdat je simpelweg veel passie hebt voor je vak en het leuk vindt om meer te lezen en leren over lekker en verantwoord eten.
- Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
- Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw ‘persoonlijke touch’).
- Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
Ons aanbod
Zelfstandig werkend kok bij Flinders aanbod:
- Bij wederzijds bevallen een contract voor bepaalde tijd
- Flexibel werkrooster
- 38 uur per week
Informatie
Ben je enthousiast geworden?
Ben jij enthousiast geworden n.a.v. bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan direct Er wordt spoedig contact met je opgenomen. Nog niet alles duidelijk? Dan staan we jou uiteraard te woord
Zelfstandig werkend kok bij Flinders:
De opdrachtgever
Je komt te werken bij het leukste restaurant aan het Schuitendiep. Dit begrip uit de stad zit er al tientallen jaren en zoekt verstrekking voor het vaste team. Zie jij het zitten om in hartje Groningen te werken? Lees dan snel verder.
De functie
Samen met het keukenteam zorg jij dat alle bestellingen naar tevredenheid van de gasten bereid worden. Je werktijden (24-38 uur) en dagen zijn in overleg in te plannen. In de keuken worden de verschillende gerechten zo veel mogelijk vers bereid.
Zelfstandig werkend kok bij Flinders profiel:
- Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 2 jaar keukenervaring.
- Trends op foodgebied volg jij actief, omdat je simpelweg veel passie hebt voor je vak en het leuk vindt om meer te lezen en leren over lekker en verantwoord eten.
- Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
- Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw ‘persoonlijke touch’).
- Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
Zelfstandig werkend kok bij Flinders aanbod:
- Bij wederzijds bevallen een contract voor bepaalde tijd
- Flexibel werkrooster
- 38 uur per week
Ben je enthousiast geworden?
Ben jij enthousiast geworden n.a.v. bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan direct Er wordt spoedig contact met je opgenomen. Nog niet alles duidelijk? Dan staan we jou uiteraard te woord
MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.
Algemeen
Moermanskweg 2 (Tradecenter)
9723 HM Groningen
E-mail: info@mcphoreca.nl
Telefoon: 050 21 12 949
KvK 69153043