Skip to content
Inlog kandidaat

Inlog opdrachtgevers

Kandidaten

Heb jij de juiste skills om in de Horeca te werken?

Schrijf je direct in!
Bekijk onze vacatures

VIND DE BESTE HORECA VACATURES

Wij zoeken elke dag de markt af naar gastvrije, enthousiaste, zorgzame en spontane horecatijgers met karakter. MCPHoreca heeft vacatures in verschillende horeca-richtingen. Dan kan je denken aan functies in de bezorging of bediening, maar je moet er niet raar van staan te kijken als je een managementfunctie tegenkomt. Afhankelijk van jouw skills word je op de juiste locatie en plekken ingedeeld. En na een gesprek beoordelen we of jij de geschikte kandidaat bent voor één van onze klanten. Check onze vacatures

Kandidaten 1
Kandidaten 2

WAT HOUDT WERKEN IN DE HORECA IN?

Werken in de horeca is afwisselend, geen dag is hetzelfde. Zo kan je de ene keer mensen bedienen tijdens een diner, de volgende keer bier tappen tijdens een evenement of een pizza bezorgen bij je buurman. Jij maakt het verschil als horecamedewerker!

Wij bieden verschillende doorgroeimogelijkheden aan, dus twijfel niet en solliciteer direct! Start jij je carrière ook bij MCP Horeca?

Schrijf je nu in!

WELKE SKILLS HEEFT EEN HORECATIJGER?

Je vind een plekje op het zonovergoten terras, en niet veel later staat er iemand van de bediening om te vragen of je alvast wat te drinken wilt. Het zal bij jou als gast direct een verschil maken wanneer deze medewerker met een glimlach en enthousiasme de vraag stelt of met een grijns en een negatieve vibe. De gasten willen een horecatijger pur sang.

  • Je houdt het hoofd koel 
  • Je bent flexibel 
  • Je hebt altijd een glimlach op je gezicht 
  • Je bent gastvrij 
  • Je weet van aanpakken
Bekijk alle vacatures
Kandidaten 3

INTERESSE OM ALS HORECATIJGER AAN DE SLAG TE GAAN?

Ben jij die horecatijger die we zoeken? MCPHoreca zoekt mensen zoals jij. Hiervoor speuren we de markt af, maar je mag je ook zelf aanmelden. En dat gaat heel makkelijk! Via het contactformulier geef je simpelweg aan welke functie je wilt bekleden binnen de horecasector, hoeveel dagen in de week je dit wilt doen en het aantal uur dat je beschikbaar bent. 

Binnen no time krijg je dan te horen of die functie die jij zoekt beschikbaar is! Grijp deze kans en voor het weet sta je te shinen als een echte horecatijger! Wie wil dat nou niet?

Schrijf je nu in!

MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.

Algemeen

Vacature overzicht

Cao Horeca

Cao ABU

Privacy Statement

Cookie Statement

FAQ

Algemene voorwaarden

Moermanskweg 2 (Tradecenter)
9723 HM Groningen
E-mail: info@mcphoreca.nl
Telefoon: 050 21 12 949
KvK 69153043

Volg ons
Start een gesprek
Hi! Klik op een van ons om te praten via Whatsapp
Ons team reageert normaal binnen enkele minuten.
Accepteer aub onze privacy beleid om een gesprek te starten.