Skip to content
Inlog kandidaat

Inlog opdrachtgevers

Professionele werving en selectie voor de horeca

Meer weten? Bel ons!

Als u de werving en selectie uitbesteedt aan MCPHoreca scheelt jouw bedrijf dit tijd en geld. Wij gebruiken onze kennis en expertise om een goede match te vinden. Eén van de grootste voordelen van het inzetten van MCPHoreca is tijdbesparing.Wij zorgen ervoor dat CV’s worden beoordeeld, sollicitatiegesprekken worden gevoerd, referenties worden gecheckt en dat alle correspondentie wordt afgehandeld.

Onze vestiging in Groningen bedient Noord-Nederland (Groningen, Drenthe & Friesland), voor het vinden van goed horecapersoneel begint u bij ons!

WERVING & SELECTIE: AL HET WERK UIT HANDEN TEGEN ZEER REDELIJKE TARIEVEN

Personeel is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het werven en selecteren van nieuw personeel kost tijd en geld. MCPHoreca zoekt én vindt de juiste medewerkers toegespitst op jouw wensen en bedrijf. Wij zijn een expert in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel in de horeca. We beschikken over een aanzienlijk netwerk in de horecabranche en voeren wij ludieke wervingsacties in de Noordelijke provincies om ons personeelsbestand zo uitgebreid en actueel mogelijk te houden. Het grootste voordeel bevindt zich in het feit dat MCPHoreca al het werk uit handen neemt tegen zeer redelijke tarieven.

Meer weten? Bel ons!

DETACHEREN: EEN COMBINATIE VAN FLEXIBILITEIT EN ZEKERHEID

Voor specialistische en leidinggevende functies is detachering het antwoord.  Met detachering biedt MCPHoreca de combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Een detacheringscontract wordt voor een x periode aangegaan waarnaar beide partijen zich instemmen. De gedetacheerde heeft een arbeidsovereenkomst met MCPHoreca waarmee wij de werkgeversrisico’s voor onze rekening nemen. 

 De kunst van MCPHoreca is om mensen bij bedrijven te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar tevens passen binnen de bedrijfscultuur. Om deze optimale match te bereiken, hecht MCPHoreca er grote waarde aan om een persoon zelf kennis te laten maken met een organisatie en haar werkwijze. Aan de andere kant brengt MCPHoreca de vaardigheden, ambities en vooral karaktereigenschappen van haar kandidaten zo goed mogelijk in kaart door een uitgebreid intakegesprek en het altijd opvragen van referenties.

Personeel nodig? Plaats uw vacature

Heb jij als werkgever een vacature open staan?
Je kunt via het onderstaande formulier jouw vacature indienen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!
MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.

Algemeen

Vacature overzicht

Cao Horeca

Cao ABU

Privacy Statement

Cookie Statement

FAQ

Algemene voorwaarden

Moermanskweg 2 (Tradecenter)
9723 HM Groningen
E-mail: info@mcphoreca.nl
Telefoon: 050 21 12 949
KvK 69153043

Volg ons
Start een gesprek
Hi! Klik op een van ons om te praten via Whatsapp
Ons team reageert normaal binnen enkele minuten.
Accepteer aub onze privacy beleid om een gesprek te starten.