DETACHEREN: EEN COMBINATIE VAN FLEXIBILITEIT EN ZEKERHEID

Voor specialistische en leidinggevende functies is detachering het antwoord.  Met detachering biedt MCP Horeca de combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Een detacheringscontract wordt voor een x periode aangegaan waarnaar beide partijen zich instemmen. De gedetacheerde heeft een arbeidsovereenkomst met MCP Horeca waarmee wij de werkgeversrisico’s voor onze rekening nemen. 

 De kunst van MCP Horeca is om mensen bij bedrijven te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar tevens passen binnen de bedrijfscultuur. Om deze optimale match te bereiken, hecht MCP Horeca er grote waarde aan om een persoon zelf kennis te laten maken met een organisatie en haar werkwijze. Aan de andere kant brengt MCP Horeca de vaardigheden, ambities en vooral karaktereigenschappen van haar kandidaten zo goed mogelijk in kaart door een uitgebreid intakegesprek en het altijd opvragen van referenties. 

Meer weten? contact ons!

WERVING & SELECTIE:AL HET WERK UIT HANDEN TEGEN ZEER REDELIJKE TARIEVEN

Personeel is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het werven en selecteren van nieuw personeel kost tijd en geld. MCP Horecazoekt én vindt de juiste medewerkers toegespitst op jouw wensen en bedrijf. Wij zijn een expert in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel in de horeca. We beschikken over een aanzienlijk netwerk in de horecabranche en voeren wij ludieke wervingsacties in de noordelijke provincies om ons personeelsbestand zo uitgebreid en actueel mogelijk te houden. Het grootste voordeel bevindt zich in het feit dat MCP Horeca al het werk uit handen neemt tegen zeer redelijke tarieven 

Meer weten? contact ons!

Personeel nodig? Plaats uw vacature

Heeft u als werkgever een vacature open staan?
U kunt via het onderstaande formulier uw vacature indienen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!


    PROFESSIONELE WERVING EN SELECTIE

    Als u de werving en selectie uitbesteedt aan MCP Horeca scheelt jouw bedrijf dit tijd en geld. Wij gebruiken onze kennis en expertise om een goede match te vinden. Eén van de grootste voordelen van het inzetten van MCP Horeca is tijdbesparing.Wij zorgen ervoor dat CV’s worden beoordeeld, sollicitatiegesprekken worden gevoerd, referenties worden gecheckt en dat alle correspondentie wordt afgehandeld.

    Meer weten? contact ons!