Skip to content
Kandidaten

Opdrachtgevers

Horeca en Onderwijs samen sterk tijdens Corona

Horeca en onderwijs samen sterk tijdens corona. In Barendrecht kwamen de lokale horeca en de horeca-opleiding tot een geniaal concept in deze tijd. De horeca-opleiding wilde dat de opleidingen daar doorgingen ondanks de strenge regelgeving. Het onderwijs moet gewoon doorgaan terwijl de regels gehanteerd moeten worden en er anderhalf meter afstand gehouden moet worden. Door deze regel kunnen dus lang niet zoveel studenten op een locatie aanwezig zijn dan normaliter.

Praktijk is een belangrijk onderdeel van horeca-opleidingen en dat kon in Barendrecht mooi opgevangen worden door de restaurants die leegstaan. Normaal gesproken is het ook te druk voor horecamensen om gastlessen etc. te geven maar die tijd is er nu wel!

In Groningen nog niet zo’n concept

Horeca en onderwijs samen sterk tijdens corona kan ik nog niet in vinden in het Noorden. Als ik Google op hetzelfde concept maar dan in Groningen vind ik nog geen enkel bedrijf die dit aan het doen is hier in de stad.

Ik woonde zelf altijd bij de Euroborg en weet dat daar een horeca-opleiding van het Alfa of Noorderpoort is. Tegenwoordig woon ik in de binnenstad en hoewel een hele boel cafe’s en restaurants hun menu’s op afhalen en bezorgen hebben gezet, zijn er ook enkele die gewoon de hele keet gesloten hebben wat natuurlijk  heel erg zonde is.

DJ Scholen in gesloten discotheken

Terwijl ik dit las dacht ik, waarom geen DJ-scholen in gesloten discotheken? De Pioneers staan al maanden stof te eten in sommige clubs en er is genoeg ruimte. Wellicht is het een idee als je een clubeigenaar bent om contact op te nemen met een instantie als Deckstar of andere Bookingsagencies om toch nog wat knaken te pakken tijdens corona. DJ-opleidingen zijn over het algemeen dure business namelijk.

Al bij al, we komen in een slakkengang dichterbij het moment dat we weer gezellig kunnen doen met z’n allen maar tot die tijd is creativiteit toch belangrijk om te overleven in deze naar tijd! Veel sterkte voor alle horeca-ondernemers vanuit MCP Horeca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.

Algemeen

Vacature overzicht

Cao Horeca

Cao ABU

Privacy Statement

Cookie Statement

FAQ

Algemene voorwaarden

MCP Horeca

Pas je privacy gegevens aan

Privacy policy
Start een gesprek
Hi! Klik op een van ons om te praten via Whatsapp
Ons team reageert normaal binnen enkele minuten.
Accepteer aub onze privacy beleid om een gesprek te starten.