Skip to content
Kandidaten

Opdrachtgevers

Horeca Groningen: 3 Manieren hoe Groningse Horecaondernemers hun business voortzetten

| 3 manieren hoe Groningse horecaondernemers hun business voortzetten

Horeca Groningen | 3 Manieren hoe Groningse Horecaondernemers hun business voortzetten. De horeca laat zich niet zomaar uit het veld slaan! Er is iets meer voor nodig om de nek om te draaien, daarom moet hier ook over geschreven worden.  

Bed & Breakfast 

De Pacific aan de Oosterstraat heeft zichzelf in de rol van een exclusief BnB gezet. Je kan er nu blijven overnachten en genieten van topgerechten van een chef-kok en als je wilt blijven slapen kan dat. Ze brengen het ontbijt zelfs bij je op bed!  

De Grote Online Grunnguiz 

Op 27 november organiseert Smoke, die normaal lekker eten aanbieden met live muziek en stand up comdians (aan de grote markt) een enorme Pubquiz. Hier werken een hoop BG’ers (Bekende Grunnegers) aan mee. Ranomi Kromowidjojo, de DJ’s van Noisia, Erwin van Looi (De vorige coach in onze groene hel) en ook de bekende DJ Zonderling. Te gek idee dus!  Het wordt een quiz met 8 rondes van 10 vregen. Je strijdt om de titel Grunnkenner 2020!  

Horeca Groningen | Afhalen 

Veel plekken waar we normaal genieten met een biertje hebben nu afhaalopties in de arm genomen om door te strijden. Bij de Branderij kan je vanaf €16,50 al van een lekker diner genieten; Dinercafe Soestdijk biedt dit aan voor €11,50 en bij de befaamde Driegezusters kan je ook terecht ak vanaf €12,50!  

Er zijn genoeg leuke horeca-opties en zelfs events om aan deel te nemen tijdens de barre strijd tegen corona.  Verwen jezelf of de familie met een heerlijk diner of doe mee met deze grootse pubquiz en wordt de enige echte Grunnkenner 2020! Weet jij nog leuke ideeën die we niet benoemd hebben? Stuur gerust je idee naar ons op zodat wij erover kunnen schrijven.

Vond je: ”Horeca Groningen | 3 Manieren hoe Groningse Horecaondernemers hun business voortzetten” interessant en wil je op de hoogte blijven van al onze actuele berichten? Kijk dan op MCPhoreca! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.

Algemeen

Vacature overzicht

Cao Horeca

Cao ABU

Privacy Statement

Cookie Statement

FAQ

Algemene voorwaarden

MCP Horeca

Pas je privacy gegevens aan

Privacy policy
Start een gesprek
Hi! Klik op een van ons om te praten via Whatsapp
Ons team reageert normaal binnen enkele minuten.
Accepteer aub onze privacy beleid om een gesprek te starten.