Skip to content
Inlog kandidaat

Inlog opdrachtgevers

Horeca vacature Groningen – vind je nieuwe baan!

Corona lijkt inmiddels weer verledentijd. Dit beteken ook de afschaling van de test locaties, BCO-medewerkers en andere banen die gevuld werden door de coronapandemie. Al deze mensen raken hun baan kwijt en zijn opzoek naar nieuwe uitdagingen. De horeca is een zeer aantrekkelijke branche om voor te gaan werken omdat de groep mensen uit de corona branche vaak jonge mensen of studenten zijn. Voor hen kan een horeca vacature nu juist interessant zijn.  

Horeca vacature Groningen 

Groningen is een van de studenten steden van Nederland. Naast de studenten zijn de stadjers ook niet te missen. Nu het weer mee zit en het zonnetje schijnt zijn studenten en stadjes veel op terrasjes en restaurants te vinden. Door de coronapandemie was er een tekort aan personeel die nu eigenlijk alleen maar is toegenomen doordat het corona beleid geheel opgeheven is. Als je zoekt op horeca vacature Groningen dan zie je veel vacatures naar voren komen deze zullen de komende tijd alleen maar toenemen door personeels te kort en meer gasten die ontvangen kunnen worden.

Hierdoor waren niet veel mensen beschikbaar voor de horeca. Nu zal dit per eind mei ophouden waardoor meer mensen beschikbaar zijn. Veel van deze mensen zijn omgeschoold alleen missen zij de gezelligheid en het contact met mensen. De horeca branche ontvangt iedereen met open armen! 

Naar de horeca 

De horeca is een interessante branche met veel mogelijkheden. Het biedt veel flexibiliteit, maar tegelijk kan het ook een vaste baan voor je zijn afhankelijk van jou en de wensen van de eigenaar van de horecazaak. Daarnaast is het niet een baantje waarbij je altijd te minuten aan het aftellen bent tot je eindelijk naar huis mag.

Vaak ben je zo druk dat je de tijd vergeet en met plezier naar je werk gaat. Er zullen natuurlijk tussendoor wat mindere momenten tussen zitten, maar over het algemeen zijn mensen in een goede mood waardoor het voor jou juist leuk is om daarin mee te gaan en met je glimlach het voor je gasten en jezelf alleen maar leuker kan maken.  

Ben je geïnteresseerd in een horeca vacature Groningen? Kijk dan hier of er wat leuks tussen zit voor jou! Heb je een horeca vacature gevonden die je leuk lijkt? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 050 2121949 om te kijken naar de mogelijkheden. 

MCP Horeca is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel. Van afwassers tot barmedewerkers, MCP zorgt voor flexibiliteit in jouw horecaonderneming.

Algemeen

Vacature overzicht

Cao Horeca

Cao ABU

Privacy Statement

Cookie Statement

FAQ

Algemene voorwaarden

Start een gesprek
Hi! Klik op een van ons om te praten via Whatsapp
Ons team reageert normaal binnen enkele minuten.
Accepteer aub onze privacy beleid om een gesprek te starten.